Apple si-a schimbat AirPort Express-ul – a luat designul de la Apple TV

, 13 Iun, 00:02

overview_hero_gallery_1

Cu 100 dolari, pretul vechiului model, Apple comercializeaza incepand de astazi o noua editie a popularului router AirPort Express.

Cea mai accesibila optiune, cand vine vorba de routere produse de Apple, AirPort Express a primit un update considerabil cu aceasta ocazie. Noul router, vine cu un port USB 2.0, o mufa de casti si, spre deosebire de vechiul model, cu doua porturi de retea ethernet de tip 10/100 Mbit/s.

Marea inovatie a noului router, pe langa designul modificat considerabil, vine tocmai din capitolul conectivitate. Incepand cu aceasta generatie, noul AirPort Express functioneaza simultan atat pe Wireless N la frecventa de 2,4 GHz cat si 5 GHz. Poate functiona fara probleme si ca print server in casa,daca aveti chef, sau ca o sursa de muzica folosind o boxa si o sursa gen iPhone.

Partea de configurare a noului router se realizeaza folosind  utilitatul AirPort Utility, descarcabil gratuit din AppStore atat pentru iDevice-uri cat pentr Mac sa PC.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail