Apple iPad, retras din China

, 13 Feb, 15:29

Autoritatile Chineze au inceput sa retraga din magazine toate produsele Apple iPad un urma unui ordin judecatoresc emis de curand.

S-a dovedit ca Apple a obtinut prin mijloace ilicite numele de iPad de la compania ProView.  Prin urmare, reprezentantii autoritatilor au inceput sa confiste din magazine produsele Apple, iar unii dintre vanzatori au fost de acord sa le retraga de buna voie.

Apple a „cumparat” de la ProView trademark-ul pentru denumirea iPad pentru o asa-zisa companie IP Application Development, fara ca acesta sa stie cu cine are de a face. ProView a actionat in judecata gigantul IT si se pare ca si-a redobandit dreptul de a folosi acel trademark.

De altfel, Apple are de platit 38 milioane de dolari autoritatilor chineze si peste 1,5 miliarde de dolari catre ProView pentru folosirea neautorizata a trademark-ului pana acum. Incurcate sunt caile justitiei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail