Aplicatia Gmail pentru iOS primeste un update semnificativ

Aplicatia Gmail pentru iOS primeste un update semnificativ

Gmail for iOS

Daca aplicatia implicita de acces la casuta de posta electronica de pe iPhone nu va incanta teribil, ca utilizator de Gmail acum aveti un motiv suplimentar pentru a folosi aplicatia dedicata omonima.

Aplicatia Gmail pentru iOS, descarcabila gratuit de pe iTunes, a fost actualizata astazi cu o functie ce ii sporeste semnificativ functionalitatea. Daca folositi noua versiune, de acum inainte veti putea avea notificari in Centrul de Notificari pentru fiecare email pe care il primiti sau pentru fiecare email pentru care doriti sa fiti notificat. Nici macar nu sunteti limitat la un anumit tip de notificari, puteti opta pentru bannere, alterte pe mijlocul ecranului sau notificari pe ecranul de blocare al iDevice-ului favorit.

Tot cu aceasta ocazie a fost implementata o functie de autentificare permanenta in interiorul aplicatiei, astfel nu va mai trebui sa introduceti numele si parola de fiecare data.  Daca aveti mai multe conturi de email care ajung in casuta de Gmail, aceasta noua versiune a aplicatiei va permite sa trimiteti mesaje cu alt nume de exepeditor, aferent respectivelor conturi – Send as.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: