AOC lanseaza un monitor 3D Full HD accesibil

AOC lanseaza un monitor 3D Full HD accesibil

press_image_aoc_d2357Ph_300dpi_RGB

Avand in vedere ca majoritatea TV-urilor de generatie noua, chiar si la preturi foarte accesibile, sunt capabile de afisarea continutului video in trei dimensiuni, ar fi pacat sa nu profitam de aceeasi functionalitate si la birou.

Incercand sa atraga si mai multi utilizatori in mrejele tehnologiei 3D, AOC lanseaza in aceste zile un nou monitor cu diagonala de 23 inci – 58,5 centimetri cu numele de cod d2357Ph. Cu o grosime de numai 10,6 mm, panoul retroiluminat cu LED, dupa cum se vede si in imaginea de mai sus, functioneaza la fel de bine atat cu piciorul de sprijin, cat si fara acesta. Daca va incanta mai mult sa aveti ecranul la nivelul ochilor in momentul in care stati la birou, dupa ce ati eliminat suportul, bucata integrata in panou poate fi folosita ca punct de sprijin.

Pe langa tehnologia 3D polarizata, pe care o prefer in detrimentul celei active cu ochelari scumpi, noul monitor d2357Ph vine atat cu posibilitate de conversie a continutului din 2D in 3D cat si cu 2 conectori HDMI 1,4 – pentru continut 3D nativ. Pe partea de conversie nici macar nu sunteti limitat la continut video, atat continutul static, gen poze, cat si cel dinamic, fiind redate fara probleme in 3 dimensiuni. La capitolul conectica mai trebuie mentionat un port D-Sub, pe langa cele doua porturi HDMI.

In ceea ce priveste designul, noul monitor 3D al celor de la AOC vine cu un bezel de doar 5,8 mm, transformandu-l intr-un candidat bun si pentru solutiile multi-display in care conteaza foarte mult rama ultra subtire. Timpul de raspuns specificat este de 2 ms, unghiurile de vizibilitate specificate sunt de 170 grade pe orizontala si 160 grade pe verticala, in timp ce contrastul dinamic atinge cifra de 20.000.000:1. Din fericire, producatorii specifica si o rata de contrast reala de 1000:1 – perfecta pentru majoritatea cazurilor. Desi nu sustin utilizarea difuzoarelor din monitoare, mai ales in cele ultra subtiri, producatorul se lauda cu o calitate peste medie a celor doua difuzoare stereo integrate aproape invizibil. Il putem doar crede pe cuvant, momentan.

Cu un pret specificat de 1080 lei, acest monitor ar trebui sa apara pe piata locala in cateva saptamani.

d2357Ph_frame_side to left

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI