Anonymous este subiectul unui documentar

, 15 Mar, 10:30

Anonymous este subiectul unui documentar

Dupa ce a ajuns unul dintre grupurile de hackeri cele mai populare din toate timpurile, Anonymous se pare ca intra din nou in atentia publicului, insa de aceasta data fara un set de ilegalitati.

Totul a inceput in aceste zile la evenimentul SXSW 2012, cand un grup de hackeri si ex-hackeri au iesit pe scena pentru a vorbi de un nou documentar ce urmeaza sa fie disponibil pentru achizitie in zilele urmatoare.

„We are Legion: The Story of Hacktivisits” este numele documentarului regizat de Brian Knappenberger.

Cel mai interesant a fost faptul ca, pentru prima oara, intr-un fel sau altul au fost vazuti cativa membri ai grupului, cu ocazia lansarii acestui film. Gregg Housh este un vechi membru al grupului care a parasit domeniul hacking-ului, iar la eveniment acestuia i s-au adaugat 2 mascati –  membri activi ai Anonymous, unul la fata locului si unul prin video chat.

Pe langa faptul ca in contextul respectiv au fost prezentate cateva planuri de viitor si proiecte ale Anonymous, tag linge-ul intregului dialog a fost „We fight for users”.

Anonymous

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Cel mai atragator si imba lucru la gruparea asta mi se pare Vendetta face 🙂

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail