Americanii pregatesc cel mai tare ATV din lume

Stim cu totii ce inseamna un ATV si cata adrenalina iti poate injecta in vene atunci cand il accelerezi pe vreun deal, intr-o vale abrupta sau in albia unui rau de munte.

Dar cum ar fi sa iti transformi ATV-ul intr-un jet ski veritabil si sa poti zburda in voia atat pe munte cat si vara la mare sau pe suprafata unui lac? Ei bine americanii pregatesc lansarea celui mai interesant ATV din cate am vazut pana acum. Se numeste Quadski si este creat de Alan Gibbs, creatorul masinii amfibie Aquada.

Noua jucarie arata intr-un mare fel si ofera acces pe orice suprafata de teren: apa, namol, pietris, dealuri, munti, mari, oceane cu o viteza de pana la 70km/h. Transformarea din ATV in jet ski se face prin simpla apasare a unui buton si dureaza doar 4 secunde.

Doritorii pot precomanda Quadski-ul pentru frumoasa suma de 40.000 de dolari. In ciuda pretului foarte mare, producatorii se asteapta sa livreze peste 1000 de unitati in primul an, majoritatea pe piata americana.

Chiar daca discutam de un ATV la pret de limuzina, trebuie sa recunoastem ca arata si se misca intr-un mare fel, iar operatorii din turism ar putea folosi astfel de jucarii, vara la mare si iarna la munte 🙂

Victor Rizescu
13:50 18.10.2012
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video