Amazon isi face jocurile, la propriu

Amazon isi face jocurile, la propriu

Intr-o perioada in care Zynga, o companie care a devenit celebra prin Facebook, se duce in jos din cauza lipsei de interes a utilizatorilor, iar THQ se retrage din domeniul jocurilor pentru celebra retea sociala, intra in scena Amazon.

Amazon Games

Compania tocmai si-a anuntat intrarea intr-un nou domeniu printr-o noua divizie proaspat creata intitulat extrem de sugestiv Amazon Game Studios. Living Classics este numele primului joc creat de Amazon Game Studios, iar acesta este disponibil gratuit pe Facebook.

Noul studio este pus pe creat ,,jocuri inovative, distractive si detaliate”, daca e sa ne luam dupa anuntul oficial. In ceea ce priveste prima creatie realizata dupa aceste principii, Living Classics este un joc definit prin mutarea de elemente cu o actiune ce are loc in povesti precum Alice in Tara Minunilor, Vrajitorul din Oz sau Regele Arthur. Nu lipsesc, desigur, nici elementele sociale pentru a va stresa prietenii virtuali cu realizarile voastre din joc.

Incercand sa justifice intrarea in acest domeniu, oficialii companiei au declarat: ,,Stim ca multi clienti Amazon se bucura sa se joace, inclusiv titluri sociale de gen free-to-play. Avand in vedere resursele pe care le are Amazon, suntem de parere ca putem oferi o experienta grozava si accesibila de gaming, de care se vor bucura atat gamerii cat si clientii nostrii in orice moment. ”

Citește și: