Amazon achizitioneaza o companie de solutii cartografice 3D

Amazon achizitioneaza o companie de solutii cartografice 3D

Amazon Upnext achizitie

In cazul in care si voua va este clar ca lumea incearca sa fuga de Google cand vine vorba de solutii de cartografiere, nu este nici o minune ca o companiei precum Amazon, care maine-poimaine isi scoate propriul smartphone, a achizitionat o companie specializata pe solutii de cartografiere 3D.

UpNext a fost cumparata de Amazon intr-o perioada in care  producatorul Kindle-ului trebuie sa faca minuni cu tablete Kindle Fire pentru a fi competitiva cu tableta Google. Desi aceasta achizitie este un pas intr-un teritoriu necunoscut, la prima vedere, atata timp cat si Apple sau Microsoft si-au dezvoltat propriile solutii pentru niste harti 3D spectaculoase, aceasta este prima optiune.

Avand in vedere ca la ora actuala UpNext ofera aplicatii de harti 3D atat pentru Android cat si iOS, ramane sa vedem in zilele si saptamanile urmatoare daca respectivele aplicatii vor inceta sa existe sau sa primeasca suport, ca rezultat al achizitiei. Mai jos puteti vedea o demonstratie a aplicatiei omonime de iOS pentru a intelege mai bine cu se ocupa UpNext.

Citește și:
Etichete: