Alte surse, aceleasi zvonuri – Cum va fi noul iPhone?

, 17 Mai, 09:14

iphone

Cu o lansare iminenta pentru noul iPhone, zvonurile incep sa curga din toate partile. Desi multe dintre ele sunt aceleasi, eventual din surse mai sigure, intotdeauna este interesant sa vezi ce mai cred unii si altii ca va avea noul iPhone. De aceasta data, WSJ ne confirma cateva zvonuri.

Noul iPhone va avea un ecran de cel putin 4 inci, daca nu mai mare. Intr-o perioada in care majoritatea dispozitivelor de la concurenta au 4,7 – 4,8 inci, de aceasta data se pare ca zvonurile sunt serioase si Apple nu mai poate inota prea mult impotriva curentului. O diagonala de 4 inci este suficienta pentru ecran din simplul motiv ca s-ar putea ca designerii companiei sa evite sa faca modificari majore celui mai popular smartphone din lume.

Productia pentru noul model de smartphone Apple ar trebui sa inceapa luna urmatoare. Pentru a nu ramane niciodata in pana de panouri, Apple se pare ca a incheiat deja contracte cu LG, SHARP si Japan Display Inc. pentru aceasta componeneta hardware.

Cat de mult vreti sa se schimbe designul iPhone-ului? Eu sper la cat mai putin.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail