AliveCor ia pulsul animalelor din gospodarie

AliveCor ia pulsul animalelor din gospodarie

Pentru a ne demonstra ca va mai dura mult pana vom atinge limitele capabilitatilor iPhone-ului, AliveCor a lansat un gadget pentru citirea pulsului si realizarea unei electrocardiograme.

AlivecorECG

Un iPhone 4 sau 4S, ajutat de o carcasa si o aplicatie gratuita este suficient pentru a lua pulsului unei pisici, a unui caine sau a unui cal. Pentru aceasta procedura, carcasa soeciala include doi electrozi sub forma de banda care intra in contact cu pielea animalului pentru a se efectua citirea.

In ceea ce priveste aplicatia gratuita descarcabila din AppStore, aceasta este singura care poate interpreta respectivele informatii pentru ca in secunda doi sa la trimita pe ecranul telefonului. Pentru ca vorbim de un smartphone, nu putea lipsi nici componentata online a intregului proces. Ca urmare, toate informatiile preluate si prelucrate de aparat pot fi publicate pe internet pentru acces ulterior.

Desi este evident ca diferentele necesare implementarii unui astfel de concept intr-o versiune a carcasei pentru oameni nu sunt mari, exista totusi o problema. Pentru ca un astfel de accesoriu sa poata fi destinat oamenilor necesita aprobarea FDA in America, autoritatea responsabila de autorizarea echipamentelor si medicamentelor din SUA. Avand in vedere ca acest lucru nu s-a intamplat, momentan puteti cheltui 200 dolari doar pentru a testa animalele de companie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: