Alienware lanseaza X51 – Un mini-PC de gaming

Alienware lanseaza X51 - Un mini-PC de gaming

Alienware, divizia de computere dedicate gamingului de la Dell, a lansat un nou tip de produs. Acesta se numeste X51 si este un PC de dimensiuni mici, apropiate de cele ale unei console Xbox 360 sau PlayStation 3, dar care poate sa ruleze titluri de ultima generatie pe cele mai inalte setari.

Micul PC poate fi personalizat dupa bunul plac, existand optiuni pentru toate buzunarele. Cei care vor procesoare puternice pot sa isi indrepte privirea catre modelele cu i5 sau i7, in timp ce modelele cu i3 sunt destinate clar catre cei care au un buget redus. De asemenea, cand vine vorba despre cipul grafic, exista optiunea de a cumpara un computer cu NVIDIA GT 545, insa cei care sunt dispusi sa investeasca putin mai multi bani pot opta pentru un GTX 555. Memoria RAM standard este de 4 GB, insa poate ajunge pana la 8 GB, hard disk-ul vine doar in varietatea de 1 TB, iar unitatea optica poate fi un DVD RW sau un Blu-Ray Reader.

La capitolul conectivitate avem de a face cu Gigabit LAN, modul Wireless N, placa audio 7.1, sase porturi USB 2.0,  doua porturi USB 3.0, HDMI 1.4, si optiunea de a scoate sunetul prin SPDIF Digital Output Coaxial sau TOSLINK. Desigur, toate acestea vin la un pret ridicat, care incepe de la 699 Lire in Marea Britanie. Trebuie mentionat insa ca inclusa in pachet este si o copie de Windows 7 Home Premium.