Algoriddim te ajuta sa mixezi clipuri cu iPad-ul la pret bun

Algoriddim te ajuta sa mixezi clipuri cu iPad-ul la pret bun

Algoriddim vjay

Algoriddim, un producator de aplicatii devenit popular prin aplicatiila sale DJ-ing – djay, a lansat o noua aplicatie intitulata vjay, al carei scop este cu totul altul.

Vjay, disponibila deja pe AppStore, pe langa pretul de 10 dolari, vine cu un set complet de functii pentru mixarea de clipuri video in timp real. Desi sunteti limitati la a lucra cu continut stocat pe un iPad 2 sau 3, un avantaj semnificativ vine din faptul ca nu exista limitari la clipuri video. O combinatie posibila implica, de exemplu, si un clip video impreuna cu un MP3.

Aplicata Vjay detecteaza automat tempo-ul, va permite sa sincronizati numarul de batai pe minut din melodie si include si posibilitatea de creare automata a unor loop-uri cu diverse secvente. Timpul de raspuns lipseste aproape cu desavarsire iar daca sunteti innebunit dupa pad-urile clasice de scratching, si acelea sunt disponibile aici.

Daca ecranul iPad-ului este prea mic pentru a va bucura de creatiile proprii, in orice moment puteti folosi un adaptor de HDMI cu ajutorul caruia sa transmiteti imaginea pe un LCD sau plasma.

Etichete: