Akai lanseaza MPC Fly pentru iPad 2

, 20 Ian, 15:30

Akai MPC Fly

Akai a lansat ultima generatie de MPC (Music Production Controller) Fly special pentru iPad 2. Noul gadget permite oricarui detinator al tabletei sa produca beat-uri si melodii oriunde s-ar afla.

Odata conectat la tableta, Fly se comporta ca o jusa avand un inci grosime si cantarind 900 g. Multi ar spune ca iti transforma iPad-ul intr-o caramida, dar avand in vedere functiile pe care le ofera, macar este o caramida capabila.

Conform engadget.com MPC Fly functioneaza impreuna cu aplicatia Akai MPC, oferind utilizatorilor posibilitatea sa foloseasca efecte, sample-uri, o librarie de sunete si nu in ultimult rand tehnologia WIST (Wireless Sync-Start Technology). De asemenea, parametrii melodiilor precum viteza de redare, timpul, intensitatea pot fi modificati.

Momentan nu sunt cunoscute detalii despre lansarea oficiala sau pretul gadget-ului. Mai jos aveti un clip de prezentare pentru Akai MPC Fly si aici puteti gasi mai multe detalii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail