AiAiAi lanseaza TMA-1 – o serie de casti de studio

AiAiAi lanseaza TMA-1 - o serie de casti de studio

aiaiai-TMA1

AiAiAi suna amuzant si s-ar putea sa va fie greu sa treceti peste acest aspect. In alta ordine de idei, AiAiAi e un brand si da, are legatura chiar cu sunetul. Respectiva companie a lansat in aceasta perioada o noua pereche de casti initulate, nu foarte sugestiv, TMA-1. Aceasta noua pereche este inspirata de TMA-1s.

Ca diferente considerabile, TMA-1s sunt create in urma cu ceva timp pentru DJay, in timp ce TMA-1 sunt casti gandite pentru a fi utilizate in studiourile de inregistrari. Ca arhitectura, noile casti utilizeaza drivere de 40mm in diametru create din titan si optimizate pentru o reproducere cat mai fidela a intregului spectru de frecvente audio. Castile in sine acopera in totalitate aproape orice tip de urechi si fac o treaba foarte buna atat pe partea de izolare cat si de comfort. Tot la sporirea confortului intra si perne moale ce imbraca banda flexibila ce vine deasupra capului.

In ceea ce priveste specificatiile acestei perechi, impedanta este de 32±15% Ohm, iar raspunsul in frecventa este intre 20 si 20.000 Hz. Distorsiunea harmonica este mai mica de 0,3 precente, iar greutatea intregului ansamblu este de 220 grame.

TMA-1 sunt disponibile atat cu microfon pe fir, cat si fara. Avand in vedere faptul ca intregul cablu nu este detasabil ca in cazul altor producatori trebuie sa alegeti intre una din versiuni. In ceea ce priveste pretul, 250 dolari pentru castile obisnuite si 270 dolari pentru castile cu microfon pe fir sunt cele doua cifre specificate de producator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: