Adobe Reader pentru iPad si Android: Ti-ai semnat documentul?

Adobe Reader pentru iPad si Android: Ti-ai semnat documentul?

adobe

Semnarea de documente pe o tableta sau smartphone este o necesitate de foarte mult timp, iar acum Adobe usureaza considerabil respectivul proces.

Aplicatia gratuita Adobe Reader pentru iOS si Android tocmai a primit un update care ofera utilizatorilor posibilitatea de a semna contracte sau orice alt tip de documente cu doar cativa pasi simpli, direct pe tableta sau smartphone. Pe langa mici notatii si posibilitatea adaugarii unei semnaturi electronice, trebuie retinut ca Adobe a implementat in Reader serviciul EchoSign, care urmareste documentele si semnatura aferenta pentru utilizator.

In ceea ce priveste noile functii de editare, acum puteti sublinia, marca sau taia linii de text, puteti lasa comentarii sau puteti completa formulare direct pe iPad, gratuit.

In acelasi timp, Adobe Reader pentru desktop-uri primeste si el un update cu aceeasi functionalitate EchoSign. Versiunea pentru Windows si Mac are in plus suportul pentru integrarea in PDF-uri de semnaturi tip imagine sau semnaturi create cu ajutorul unui touchscreen.

Desi Adobe Reader nu este una dintre cele mai fiabile aplicatii, aceste functii suplimentare il transforma intr-un utilitar un pic mai placut, nu credeti?

Adobe-Reader-EchoSign-iPad-Annotate_gallery_post

Citește și: