Adobe mai face o achizitie pentru a-si intari pozitia in cloud

Adobe mai face o achizitie pentru a-si intari pozitia in cloud

sa fi gasit cea mai profitabila reteta cu crearea , altfel nu se explica de ce mai investeste in aceasta parte a afacerii.

Adobe achizitioneaza Behance Cloud

Adobe a achizitionat Behance, un site similar cu DeviantArt dedicat publicarii de imagini. Astfel, daca nu ne inselam, Adobe s-ar putea sa cocheteze nu doar cu crearea de continut artistic ci si cu publicarea lui pe o platforma online optimizata. In principiu vorbim de un sistem bazat pe conturi, portofolii si unelte prietenoase pentru crearea de galerii. Desi nu a facut inca publica nici o intentie legata de modul in care va implementa functionalitatea Behance in serviciul Creative Cloud, un lucru este sigur, Adobe cauta sa-si diversifice oferta in aceasta directie.

In cazul in care erati curiosi cat de bine le merge celor de la Adobe cu noul serviciu, compania a facut publice cateva statistici la inceputul acestei luni. Din cate se pare, s-a depasit deja pragul psihologic de un milion de utilizatori de Creative Cloud si dintre acestia, peste 326.000 au abonamente platite. Compania a fost atat de incantata de rata de adoptie a serviciului incat, fara o diferent de pret, a mai adaugat in pachetul de aplicatii pe care le aveti disponibile ca si abonat si suita Adobe Lightroom 4.

Citește și: