ACL Festival – Inca un weekend cu concerte pe YouTube

, 13 Oct, 02:53

Daca nu  aveti un weekend incarcat de planuri si deplasari, YouTube va ofera o serie de concerte la calitate foarte buna in mod gratuit. Este vorba de festivalul ACL.

Austin City limits music festival

Dupa Lollapalooza si Bonnaroo, YouTube va transmite in acest weekend un nou festival de muzica live Austin City Limits Music Festival. Timp de trei zile, cand veti accesa http://www.youtube.com/aclfestival veti putea vedea o serie de peste 100 de formatii care vor poposi pe scena festivalului.

Cu toate ca cei de la YouTube vor asigura doua stream-uri permanente pe care le puteti accesa la adresa de mai sus, din pacate acestea nu vor putea nici pe departe sa surprinda toate spectacolele interesante ce se vor perinda pe cele 8 scene instalate in Zelkin Park, Austin TX. Printre formatiile care tin capul de afis in aceste zile la eveniment se numara Red Hot Chilli Peppers, Jack White, The Roots si Black Keys.

Singurul compromis pe care trebuie sa-l faceti in momentul in care veti urmari concertele online este ca veti fi obligat sa-l urmariti pe Jack White in locul show-ului lui Neil Young in aceasta seara. Apropo, linkul functioneaza atat de pe PC sau mac cat si de pe vreo tableta sau smartphone.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail