Acer anunta un nou hibrid pentru iminentul Windows 8 – W700

Acer anunta un nou hibrid pentru iminentul Windows 8 - W700

Cu un format interesant si un ecran de 11,6 inci, W700 are toate sansele sa fie unul din aparatele al caror succes va fi propulsat de lansarea sistemului de operare Windows 8 si invers.

Acer W700

W700 este un gadget creat de la zero pentru a inlocui un notebook traditional. Cu alte cuvinte, acesta va fi destinat sistemului de operare Windows 8 si nu Windows RT. Din acest motiv va integra implicit un procesor Ivy Bridge Core i3 tactat la 1,8 GHz si va fi disponibil si cu un procesor Core i5. Cantitatea implicita de memorie RAM este de 4GB, stocarea este asigurata de un SSD de 64GB iar camerele vor fi in numar de doua. Camera din spate va avea 5 megapixeli iar camera frontala va avea un senzor de un megapixel. Ecranul este Full HD 1080p iar la prima vedere calitatea imaginii este peste medie. La capitolul conectica lucrurile vor fi extrem de simpleȘ pe marginea hibridului putand fi regasite doar un port USB 3.0 si un Micro HDMI. La capitolul avantaje, sistemul se va incadra in doar 1,04 kilograme.

Pentru a-si atinge scopul de inlocuire a unui notebook, Acer Iconia W700 va include in cutie si un dock perfect pentru proptirea tabletei la un unghi de 20 sau 70 de grade. In aceeasi bani va fi inclusa si o tastatura Bluetooth dedicata muncii de birou.

Pretul standard va fi de 800 de dolari, pentru versiunea cu i3 si SSD de 64GB, iar in cazul in care bugetul va permite veti putea face saltul la Intel Core i5 si 128GB pentru alti 200 dolari. Desi in teorie specificatii si designul original al lui W700 suna bine, ramane sa vedem daca si calitatea constructiei la fel de impresionanta. Ca toate celelalte sisteme desktop sau portabile, W700 va fi disponibil incepand cu 26 octombrie.