A Year in The Like – un nou Timeline in Facebook, dar marca Microsoft

A Year in The Like – un nou Timeline in Facebook, dar marca Microsoft

a year in the like

Daca tot detine ceva actiuni la Facebook, ar fi fost si pacat ca Microsoft sa nu isi faca simtita prezenta pe popularul serviciu de socializare printr-o aplicatie extrem de interesanta.

Este vorba de A Year in The Like un altfel de Timeline, o aplicatie marca Microsoft care agregheaza toate informatiile postate pe Facebook in ultimul an si le aranjeaza intr-un mod extrem de dinamic, folosind comentarii. In momentul in care faceti click pe respectivele comentarii, ajungeti la evenimentele carora le sunt asociate.

A Year in The Like poate genera si un film al vietii, de 2 minute. Din cateva click-uri, aveti un trailer al ultimului an din viata, iar daca nu va place puteti in orice moment sa generati altul printr-un click in partea din dreapta sus, marcata „Make a Movie”. Aplicatia este extrem de originala, desi fontul aduce aminte de interfata Metro.

Dureaza un pic pana se genereaza interfata si clipul mentionat mai sus, insa chiar si numai de divertisment si merita sa asteptati. Incepeti prin a face accesa link-ul http://ayearinthelike.com/ si a va da acordul ca aplicatia sa va foloseasca informatiile postate pe Facebook.

Iar apoi… feedback? 😀

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: