99designs gazduieste un concurs pentru noul logo eBay

99designs gazduieste un concurs pentru noul logo eBay
12:30 08.10.2012

Daca in urma cu aproximativ o luna anuntam lansarea unui nou logo pentru eBay.com, anuntam acum un concurs pentru schimbarea lui.

Ebay logo concurs international

Din pacate, schimbarile nu sunt primite de fiecare data cu bratele deschise. Aceasta este parerea la care au ajuns cei de la eBay la mai putin de o luna dupa schimbarea vechiului logo.

Incercand sa amelioreze opiniile utilizatorilor, gigantului online i-a insarcinat pe cei de la 99designs.com cu organizarea unui concurs cu subiectul ,,Noul logo eBay”. In concurs s-au inscris 522 de designeri din intreaga lume cu 1743 de versiuni pentru inlocuirea popularului logo. La momentului redactarii acestui text, publicul putea selecta finalistii concursului, urmand ca in maxim o saptamana sa aflam si castigatorul.

In ceea ce-i priveste pe cei de la 99designs.com, acest site functioneaza ca o piata pentru logo-uri si alte elemente de design. Practic, site-ul organizeaza concursuri pentru diverse companii iar designerii care participa au sansa de a castiga premii in bani, mai mici sau mai mari.

Din cele cateva pagini de logo-uri inscrise in concurs pe care le-am rasfoit, m-a incantat combinatia de idei futuriste si desginuri bazate pe vechiul logo eBay. In acelasi timp e placut sa vezi si nume de romani  precum Vlad Ion, Silvia Lupui sau Florin500 printre candidati.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: