40.000 de evrei, impotriva internetului – Protest sau… promovare antivirus?

40.000 de evrei, impotriva internetului – Protest sau… promovare antivirus?

Jews Stadium

Un stadion plin de evrei – asa s-a descrie protestul de duminica trecuta impotriva internetului. Pe un stadion al echipei de baseball New York Mets fiecare loc a fost ocupat de protestanti evrei, exclusiv barbati, cum este obiceiul la ei. Numarul acestora era asa de mare incat un stadion din apropierea locatiei initiale, Arthur Ashe, a fost de asemenea inchiriat. In total, numarul participantilor la protest s-a apropiat de 40.000 si toti s-au intalnit pentru a protesta impotriva efectelor negative ale internetului asupra vietii noastre.

In principiu, totul a plecat de la accesul facil la pornografie pe internet care in aceasta perioada „a atins proportii epidemice” si „consuma o parte esentiala din societate”, au explicat protestatarii printr-un purtator de cuvant.

Oricum s-a ajuns la ideea ca internetul este vinovat pentru tot raul din lume. Internetul este de vina pentru destramarea casniciilor, pentru acte de violenta impotriva femeilor, pentru dezbinare sociala. Cel mai trist adevar afirmat de purtatorul de cuvant a fost ca devenind mai conectati online devenim mult mai distanti in realitate. In parte de vina e faptul ca am inlocuit conversatia cu „tweeting si twittering”.

Avand in vedere ca manifestatii de o asemenea amploare nu se pot desfasura fara sponsori, in cazul de fata cei de la New York Times au descoperit ca o parte din bani au venit de la o companie software care se ocupa cu comercializarea de solutii pentru filtrarea continutului online.

In concluzie, dupa cateva ore de dezbateri, solutia gasita a fost ca, pentru a mai domoli din efectele negative ale internetului, cel mai mic gest pe care il putem face ar fi sa instalam o solutie software pentru filtrarea continutului online.evrei pe stadion

Citește și: