3RDi: primul kit high-end pentru iPhone 4 si iPhone 4S

3RDi: primul kit high-end pentru iPhone 4 si iPhone 4S

Un nou proiect Kickstarter, intitulat 3RDi („third eye” sau „al treilea ochi”), reprezinta o solutie perfecta pentru cei care au incredere in capacitatile camerei din iPhone.

The 3RDi KIT

3RDi este definit de initiatorul proiectului ca fiind primul kit high-end pentru iPhone 4 si iPhone 4S, cu care este compatibil. Cu o investitie minima de 135 dolari, noul kit vine cu o lentila wide, o lentila fisheye, un filtru de polarizare, un filtru pentru densitate neutra, o husa subtire de calitate si, nu in ultimul rand, un grip care foloseste si ca spatiu de stocare pentru lentile. Desi am mai vazut kit-uri optice pentru iPhone, acesta s-ar putea sa castige titlul pentru cea mai creativa solutie. Ca bonus, in partea de sus a gripului se poate atasa un blit, iar in partea de jos exista un spatiu pentru trepied standard.

In cazul in care vreti sa ajutati transformarea in realitate a acestui proiect, ar fi bine sa va grabiti. Altfel nu vad cum va reusit sa faca 150.000 dolari in 36 de zile, in contextul in care in acest moment suma adunata este doar 2.945 dolari.

3RDi

Citește și: