19 apr. 2011 | 10:10

Zvonuri legate de iPhone 5 – episodul I

ACTUALITATE
Zvonuri legate de iPhone 5 - episodul I

iPhone 5, apple iPhone 5

Analistul Ming-Chi Kuo, care avut dreptate si in trecut in ceea ce priveste informatiile legate de portabilele Apple, a dat publicitatii in acest zile primele date legate de viitorul… iPhone 5.

Pentru a avea un pic de incredere in domnul mentionat mai sus merita sa stiti ca la inceputul anului a avut dreptate in ceea ce priveste ecranul din iPad 2 [review], identic cu cel din prima generatie, si in legatura cu camerele din a doua generatie de tablete de la iPad, identice cu cele din iPod Touch 4G. In plus, tinand cont ca nu sunt deloc exagerate, exista mari sanse ca parerile sale sa fie adevarate.

Viitorul iPhone va arata exact ca actualul model pe care il avem in buzunare, schimbarile fiind exclusiv de ordin interior. Camera de 5 megapixeli va fi inlocuita cu una de 8 megapixeli, procesorul A4 va fi inlocuit cu SOC-ul A5 din iPad 2, cum era si de asteptat, iar modemul pentru comunicatii (GSM si CDMA) va fi creat de Qualcomm.

In ceea ce priveste data de lansare, tinand cont ca in urma cu cateva saptamani v-am asigurat ca WWDC-ul din acest an nu va veni cu iPhone 5, cel mai probabil va fi undeva in luna septembrie a acestui an. Nu va fi neglijat nici un nou design al pacatoasei antene, insa nu cred ca dupa scandalul de anul trecut cineva credea ca Apple s-ar incapatana sa-l pastreze.

Inca ceva… Fiind imposibil de evitat repercursiunile cutremurului din Japonia, daca anul trecut in septembrie se lansa un nou iPod Touch, sfarsitul acestui an va veni doar cu o actualizare a iPhone-ului, fara iPod.


Sursa: Appleinsider