02 oct. 2011 | 22:09

Zvonuri legate de iPhone 5 de peste weekend

ACTUALITATE
Zvonuri legate de iPhone 5 de peste weekend

iphone-5-4s-placeholders-pop-up-at-cincinnati-bell-questionab

Cu cat se apropie mai mult data anuntarii noului iPhone, mai precis 4 octombrie, ora 8 P.M. ora Romaniei, incep sa scape din ce in mai multe informatii legate de unul din cele mai populare terminale care nu exista.

Ultimele astfel de informatii au scapat pe site-ul Cininnati Bell, un serviciu de telefonie preplatit din SUA, care a publicat din greseala pretul de achizitie insotit de cateva speicificatii al celor doua terminale care speram sa fie anuntate de Tim Cook, marti.

Avand o camera de 8 MP, un ecran cu diagonala de 4 inci si un modem suficient de avansat pentru viteze 4G, modelul iPhone 5 de 32GB se se parea ca va putea fi achizitionat contra sumei de 639$ dupa o reducere 60$ de la 699$.

Varianta mai ieftina a popularului terminal va fi intitulata, dupa toate indicatiile iPhone 4S, va avea un procesor Apple A5 si, cel mai probabil acelasi ecran de 3,5 inci si camera de 5MP pe care am ajuns sa le indragim.

iphone4soncincysite

Daca Gizmodo Brazilia  este o sursa de informatii care pentru voi prezinta incredere,aceeasi incredere o prezinta si pentru noi. In cazul de fata, dupa ce au infiltrat un baiat in fabrica Foxconn din Brazilia, cei de la Gizmodo, au reusit sa faca cateva fotografii unui aparat extrem de similar cu iPhone 4, doar ca nu e ,,vechiul” model.

Cum la lansarea de anul trecut a iPhone 4 a fost lansat si iPhone-ul 3GS de 8GB, anul acesta se preconizeaza un iPhone 4S, de asemenea, mai ieftin decat piesa de rezistenta iPhone 5.

In cazul de fata, chiar daca sunt mari sanse ca modelul fotografiat sa fie respins la productie, codul N90A, intalnit deja intr-o serie de zvonuri, confirma ca e vorba de un nou model fata de cel de pe piata, care speram ca va fi anuntat tot marti.

is-this-apples-cheaper-iphone-4

braziliphone4_wtmkblur