Zvonuri – Apple vrea un MacBook Air cu Sandy Bridge in Iunie 2011

, 12 Feb, 19:19

Se pare ca Apple vrea sa „rupa gura targului” anul acesta. Dupa ce ca se gandesc la o noua varianta de iPad si la un nou iPhone [review iPhone4], de parca ultimele variante nu s-au vandut deja in zeci de milioane de exemplare Apple vrea un MacBoook Air mai puternic ca niciodata. Zvonurile spun ca noul model va beneficia de un procesor din noua generatie Sandy Bridge [preview] si de o placa grafica hibrida pentru a reduce si mai mult consumul de energie si a oferi acumulatorului o autonomie si mai ridicata decat cea deja existenta.

Cat despre MacBook Pro-uri, este posibil sa primeasca aceasta platforma in luna martie a anului in curs.

Totusi, ceva este foarte interesant. Pana si ceilalti producatori admira capacitatea lui Apple de a castiga atentia si, bineinteles, banii utilizatorului printr-un produs revolutionar. Sa fie acest lucru datorat faptului ca producatorul se axeaza doar pe cateva produse si le imbunatateste si le gandeste in mare detaliu pentru a fi exceptionale dupa parerea unora iar restul producatorilor au sute si mii de produse lansate pe piata fiecare cu avantajele si dezavantajele sale sau totul se datoreaza sistemului de operare MacOS sau iOS?

Voi ce parere aveti?


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail