YouTube acum cu efecte de postprocesare

, 15 Sep, 13:20

Google a anuntat o noua functie pentru serviciul YouTube. Nu numai ca acesta este un loc in care iti poti publica propriile creatii video, insa acum poti si adauga efecte de post procesare acestor creatii fara a fi nevoie sa apelezi la un software complicat sau scump.

Orice clip poate acum fi editat in termeni de postprocesare, simpla corectie a luminozitatii, saturatiei de culori sau stabilizarea imaginii fiind acum la un click distanta. Cei care nu vor sa se complice prea mult nici macar cu aceste simple setari, pot apela la functia „I’m feeling lucky!”, care face toata munca intr-o secunda. O alta aditie este suportul pentru efecte de culoare, care pot fi aplicate peste clip, asemeni aplicatiilor de genul Instagram pentru imagini.

Daca vrei sa testati noua functie de pe YouTube, puteti face acest lucru chiar acum. Aceasta este disponibila si pentru clipurile lansate in trecut, atat timp cat au mai putin de 1000 de vizualizari. Mai jos avem si un clip explicativ:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail