Xbox 360 a vandut numar record de unitati in noiembrie

Xbox 360 a vandut numar record de unitati in noiembrie

Cu ocazia reducerilor de Black Friday, Xbox 360 a reusit sa vanda un numar neasteptat de mare de unitati. Avand in vedere ca aceasta consola este pe piata de mai bine de sase ani, am crede ca vanzarile sale ar inceta, insa abia acum incep sa ia un adevarat avant.

Microsoft a confirmat ca nu mai putin de 960.000 de console Xbox 360 au fost vandute pe parcursul saptamanii trecute, dintre care 800.000 au parasit rafturile in intervalul de 24 de ore in cadrul promotiilor de Black Friday. Mai mult decat atat, Kinect s-a vandut foarte bine, reusind sa miste „numai” 750.000 de unitati. Acest numar include atat vanzarile individuale, cat si vanzarile in cadrul pachetelor de tip bundle. Cu adevarat important este sa luam in considerare faptul ca vorbim aici doar de vanzari din Statele Unite ale Americii, fara sa fie adunate si consolele vandute si in restul lumii.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Desi a intrat in al saptelea an de existenta, Xbox 360 nu pare sa incetineasca, iar asta poate infirma noile zvonuri din industrie care sugereaza lansarea unui succesor anul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: