Windows Phone 7 Mango e gata!

Windows Phone 7 Mango e gata!

Conform declaratiilor lui Peter Wissinger, director of Mobile Business pentru tarile nordice la Microsoft, compania a trimis catre dezvoltatorii de telefoane mobile versiunea finala a update-ului Mango pentru Windows Phone 7.

Aceasta veste vine pe neasteptate, intrucat sistemul de operare trebuia sa fie gata abia in luna septembrie. Acum ca Microsoft a reusit sa termine treaba inainte de data stabilita, lansarea oficiala a soft-ului tine strict de companiile care au de lansat telefoane sau update-uri de software pentru cele care sunt deja pe piata.

In afara de confirmarea lansarii terminalului Fujitsu IS12T in luna septembrie si alte cateva zvonuri, nu se cunoaste mare lucru despre debutul Windows Phone 7 Mango. Cert este ca Microsoft si-a indeplinit indatoririle, iar acum ramane la latitudinea companiilor producatoare sa faca disponibila noua versiune a acestui sistem de operare pe piata. Ciudata decizie, avand in vedere ca atat Google, cat si Apple tin foarte mult la controlul asupra platformelor lor mobile.

Sursa: Tech Crunch

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: