11 ian. 2011 | 00:18

Viata pe o placuta de siliciu

ACTUALITATE
Viata pe o placuta de siliciu

Calculatoarele portabile au reusit sa se insinueze subtil intr-o multime de aspecte ale vietii noastre cotidiene, pentru multi devenind un alter-ego digital, fara de care nu mai pot trai.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/pictorial laptopuri ianuarie 2011/]


Laptopurile au estompat distinctia intre calculatorul de la birou si cel de acasa, gratie puternicelor dotari multimedia pe care le includ, si multi le folosesc deopotriva pentru munca si pentru distractie. De cealalta parte a spectrului, netbook-urile au devenit un adevarat accesoriu vestimentar, care pare sa se asorteze cu orice, oferind posibilitatea de a avea, orinde te-ai afla, legatura cu toti prietenii tai.

Pentru a scoate in evidenta relatia tot mai intima pe care multi o au cu calculatorul personal, ne-am gandit sa le dedicam un pictorial incitant, pentru care am ales, dintr-o gama cat mai larga de calculatoare portabile, cateva dintre cele mai dorite modele ale momentului, cu Cristiana in frunte. De la puternicul Asus NX90 si abilitatile sale muzicale de exceptie, la portabilitatea extrema a lui Acer Aspire One sau Dell Inspiron Mini si Asus Eee PC 1008, performanta unui  Sony Vaio EA sau Fujitsu  LIFEBOOK AH530, supletea unui MacBook Air sau robustetea unui Panasonic Toughbook CF-C1, toate aceste modele reprezinta cate un stil de viata potrivit pentru fiecare.

***

Cristiana Mitrea are doar 18 ani, dar deja detine o experienta de 4 ani si jumatate in modelling, lucrand cu echipa MRA intr-o serie de proiecte in tara, dar si in strainatate. Portofoliul Cristianei include prezentari in Romania pentru Catalin Botezatu, Elena Perseil sau Kinga Varga, dar si lucru pe scena internationala, la Milano, Taipei, Osaka sau Istanbul. Dupa ce va absolvi Colegiul Nationa V. Alecsandri, sectia de Stiinte Sociale, Cristiana vrea sa urmeze Dreptul, dar nu renunta la visul ei secret de a deveni candva unul dintrte ingerii Victoria’s Secret.

Model: Cristiana Mitrea (MRA Models)

Foto: 4Dstudio pentru Playtech.ro