Un MSI negru, de otel cu luminite… OMFG

Un MSI negru, de otel cu luminite... OMFG

Notebook-uri construite in jurul sunetului unui anumit brand, sau in jurul constructiei semnate de un anumit designer am mai vazut (ASUS NX90 cineva?), in jurul unei tastaturi insa cu siguranta nu. MSI incearca sa-si reinventeze linia de notebook-uri de gaming cu o idee extrem de buna. Asocierea cu cei de la SteelSeries, companie a carui nume are o rezonanta deosebita in urechile gamerilor, s-ar putea sa fie exact ingredientul de care avea nevoie aceasta linie de sisteme portabile.

Chiar daca este vorba doar de o tastatura luminata, atata timp cat configuratia este completata de un procesor Core i7 apartinand celei de a doua generatii si de un GeForce GT 555M gamingul la rezolutii inalte si detalii maxime nu va fi cu siguranta strain de acest laptop. Pe partea de sonorizare nu vor lipsi din noul MSI GX780 nici certificarile THX – TruStudio Pro sau DYNAUDIO. Tinand cont ca va puteti configura sistemul portabil din aceasta serie, merita sa retineti doar specificatiile maxime, ca urmare aveti loc de doua hard disk-uri – pana la 1,5 TB de spatiu si 4 sloturi pentru memorie RAM DDR3 SO-DIMM – pana la 16 GB.

Daca ar fi sa luam in considerare si multitudinea de culori pe care o puteti asocia diverselor zone din tastatura, de insipiratie Alienware, acest nou model ar putea sa fie exact jucaria de gaming de care aveati nevoie pentru a inlocui desktop-ul de acasa.

Citește și: