Twitter lanseaza Bootstrap pentru dezvoltarea de aplicatii web

, 22 Aug, 12:45

Twitter, celebrul serviciu de micro blogging, nu mai este de mult un simplu canal de comunicare intre prieteni. Acesta faciliteaza accesul la tot felul de informatii, iar multe companii anunta lucruri importante prin intermediul sau.

Ei bine, echipa din spatele Twitter a realizat pozitia pe care acest serviciu il ocupa si a lansat in trecut un serviciu de publicare a aplicatii web realizate folosind API-urile lor. Acum ca acesta este folosit de peste 750.000 de dezvoltatori de aplicatii din lume, iar o noua aplicatie este uploadata odata la 1.5 secunde, Twitter a lansat Bootstrap, un toolkit CSS care poate sa usureze treaba programatorilor.

Acesta este bazat pe Less, care ofera mai multa flexibilitate decat programarea CSS obisnuita, implementarea sa in cadrul aplicatiilor deja existente fiind extrem de simpla. Pentru cei interesati de acest Bootstrap, Twitter a publicat sursele si uneltele necesare folosirii acestuia pe GitHub.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail