TRON Lightcycle – O carcasa pentru PC mai mult decat reusita

TRON Lightcycle - O carcasa pentru PC mai mult decat reusita

Cred ca imaginea de mai sus spune chiar tot. WOW! Modding-ul de carcase este destul de practicat mai ales in afara, unde pasionatii genului creaza de la zero carcase si diverse alte elemente pentru PC. Este o pasiune pe care o respect si mi-ar placea sa o practic si eu atunci cand voi beneficia de un atelier cu absolut tot ce am nevoie. Brian Carter este autorul acestei minunatii inspirate din filmul TRON. Nu este o replica 1:1 si nici asta nu era intentia, atata vreme cat adaposteste un procesor Intel Core i7 ,  doua placi  grafice nvidia din seria 570 in SLI, un RAID din doua SSD-uri Crucial, o sursa Cooler Master de 850W si o unitate optica slim Pioneer.

Pentru integrarea sistemului in aceasta carcasa a fost nevoie de o munca de mai bine de o luna si de elemente de racire si sustinere create special pentru aceasta. Mai jos regasiti niste imagini din designul initial iar daca doriti sa urmariti pas cu pas constructia acesteia click pe numele creatorului.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/TRONMod/|width=480]


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: