The Eatery – Alimentatia sanatoasa intra in aplicatii. Stii sa evaluezi?

The Eatery - Alimentatia sanatoasa intra in aplicatii. Stii sa evaluezi?

The Eatery se bazeaza pe opiniile utilizatorilor si nu pe un vreun „algoritm revolutionar” promovat de alte aplicatii create pentru entertainment.

Este o aplicatie foarte simpla ce se bazeaza pe cultura generala a consumatorului care in mare parte cunoaste alimentele sanatoase si pe cele mai putin binefacatoare organismului.

The Eatery permite ratingul meniului fiecarui utilizator in baza unei imagini uploadate de acesta in aplicatie. Astfel, se pot crea pattern-uri ale regimului alimentar urmat. Imaginea incarcata de utilizator salveaza automat zona in care acesta locuieste. Apoi sunteti rugati sa evaluati meniul altor utilizatori, in acest mod pastrandu-se obiectivitatea sistemului.

Utilizatorii aplicatiei au evaluat pana acum peste 2 milioane de meniuri. Acest lucru a dus la observarea faptului ca, in pofida mentalitatii cum ca in orasele mari fast food-ul este pe primul loc din punct de vedere al consumului in New York si San Francisco, care au o populatie impresionanta, oamenii au totusi grija de organismul lor si sunt atenti cu ceea ce consuma.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

„Mancatul sta la baza sanatatii noastre”, spune Aza Raskin, fondatorul companiei Massive Health (poate unii dintre fanii seriei Fringe vor observa o asemanare de nume), compania ce a creat aceasta aplicatie. Aplicatia este gandita pentru a crea impulsuri care sa ii ajute pe consumatori sa isi imbunatateasca stilul de viata.

De mentionat ca in acest domeniu de interactivitate cu consumatorul, Raskin are destula experienta, el fiind conducatorul echipei responsabile cu experienta utilizatorului pentru browser-ul Mozilla Firefox, acelasi browser din care eu public acum aceasta stire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: