Telenovelele anulate apeleaza la internet

Telenovelele anulate apeleaza la internet
14:13 11.07.2011

Internetul este acum accesibil tuturor, iar numarul de utilizatori al acestei noi media  incepe usor usor sa se apropie de cel al televiziunii. Televiziunea este insa un spatiu foarte competitiv, unde indiferent de calitatea unui program, cel cu audienta mai mare are sanse sporite de a ramane mai mult timp pe post.

Multe seriale sunt anulate anual din cauza audientei scazute, insa internetul le poate oferi o noua sansa. In America, de exemplu, doua telenovele care nu au reusit sa isi pastreze locul in grila de programe de pe post, All My Children si One Life to Live, vor fi continuate online. Studioul de productie Prospect Park a primit licenta din partea postului ABC pentru a realiza noi episoade din aceste seriale, la aceleasi standarde calitative ca si pentru televiziune.

Chiar daca aceste doua telenovele nu starnesc interesul multor persoane (mai ales din Romania), acest model de difuzare al serialelor ar putea fi adoptat si de alte posturi de televiziune pentru a pastra anumite seriale care pot aduce venituri in spatiul online. Probabil ca daca aceste doua show-uri se vor dovedi a fi profitabile, alte studiouri si televiziuni vor alege sa reinvie diverse seriale anulate in trecut.

Sursa: Gizmodo