30 sept. 2011 | 11:15

Telefoane Android pentru fanii Disney

ACTUALITATE
Telefoane Android pentru fanii Disney

Disney Mobile a anuntat doua modele noi de telefoane care poarta celebrul brand al studiourilor de animatie. Acestea se numesc DM011SH, respectiv DM010SH si ambele sunt bazate pe sistemul de operare Android. Aceste telefoane au fost anuntate numai in Japonia, insa compania a inclus destule lucruri interesante in ele cat sa merite atentia, in cazul in care isi fac drum si prin magazinele europene.

DM010SH va include un display 3D de 4 inci, si intra in gama de telefoane Disney ca modelul de top. In modul 2D, display-ul afiseaza informatiile in rezolutia 960×540, dispune de un display dual-core de 1 GHz si are camera foto de 8 megapixeli. DM011SH este insa un model mai „firav” care dispune de o tastatura cu slider, insa are avantajul ca este rezistent la apa. Display-ul de 3.4 inci vine cu rezolutia 854×480, insa camera si procesorul incluse in acest telefon sunt identice cu cele din DM010SH.

Ambele telefoane vor veni echipate cu versiunea 2.3 de Android, dar si in diverse culori (vrea cineva unul in roz?). Interesant mi s-a parut butonul de Home, care are forma capului lui Mickey Mouse. DM010SH este asteptat in magazinele japoneze in luna octombrie, in timp ce DM011SH va aparea in perioada urmatoare, inainte de sfarsitul acestui an. Mai multe detalii pe site-ul oficial.