Tableta profi de la Motorola in curand

Tableta profi de la Motorola in curand

Avand deja pe CV un telefon ultra rezistent cu Android, Defy, cei de la Motorola lucreaza la dezvoltarea unei tablete cu aproape aceleasi aptitudini ca sus numitul. Gandita pentru medii business, unde portabilitatea si rezistenta conteaza la fel de mult, daca nu mai mult decat performanta cateodata, viitoarea tableta va fi ideala in mediile in care timpul nu-ti permite sa porti grija unui dispozitiv.

Dotat cu Android, urmatorul dispozitiv portabil al celor de la Motorola se pare ca va fi gata de lansare in jurul lunii octombrie a acestui an. La dotari vor intra o camera frontala de 1,3 megapixeli si o camera posterioara cu senzor de 8 megapixeli, optimizata pentru citirea codurilor de bare. In ceea ce priveste creierul afacerii, un procesor OMAP 4 – 1 GHz, 1 GB RAM si 8 GB de memorie Flash sunt mai mult decat OK in configuratia respectiva. Pe partea de comunicatii se va folosi aceaiasi combinatie dintre Bluetooth 2.1+EDR, wireless 802.11a/b/g/n si un host USB.

Tinand cont ca dispozitivul a fost creat pentru a fi dat de pamant, udat sau lovit este o bucurie majora ca Motorola a prioritizat si autonomia, garantand pentru viitoarea tableta in jur de 5,5 ore de autonomie.

Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: