18 nov. 2011 | 12:00

SUR40 – Raspunsul Samsung la Microsoft Surface

ACTUALITATE
SUR40 - Raspunsul Samsung la Microsoft Surface

Daca va intrebati ce se mai aude despre proiectul Surface al celor de la Microsoft care va aduce mai aproape de experienta Minority Report, ei bine, aflati ca are acum un sustinator important. Cei de la Samsung au simtit posibilitatea unui profit imens in aceasta piata si au realizat un astfel de dispozitiv cu touchscreen imens, compatibil cu platforma celor de la Microsoft.

Sub numele de SUR40, Samsung spera sa reinvie tentativa celor de la Microsoft la o tableta functionala de dimensiunile unei mese. Pretul este de 8400$ pentru modelul de mai sus, dar mai impresionanta decat asta este insa disponibilitatea. Incepand de azi, in 23 de tari puteti face precomanda pentru SUR40, desi nu se stie exact ce capabilitati are.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

In ceea ce priveste specificatiile dispozitivului nu stim foarte multe. Singurele detalii concrete sunt cele despre ecran, care masoara 40 inci in diagonala si dispune de rezolutia nativa 1080p. Daca nu ati vazut clipul de mai jos, aceasta este cea mai convingatoare reclama care dovedeste ca Surface ar putea fi util.