Steve Jobs are si statuie! – Insa nu in Silicon Valley ci in Ungaria

Steve Jobs are si statuie! – Insa nu in Silicon Valley ci in Ungaria
18:36 22.12.2011

Steve Jobs este un nume care a rasunat pe buzele a milioane de utilizatori de produse Apple in ultimii ani. De curand insa, de la trecerea sa in nefiinta, numele sau a fost rostit de aproape orice utilizator de internet din lume. Suntem recunoscatori pentru ce a realizat pana acum, ii suntem recunoscatori ca omenire pentru avansul tehnologic fortat de compania sa, atat de recunoscatori incat i-am facut si statuie.

V-ati fi asteptat insa ca aceasta sa fie probabil pusa in fata sediului Apple in Cupertino insa in nici un caz. Americanii nu l-au iubit atat de mult. Astfel statuia se afla in Ungaria in Graphisoft Park, o zona de cercetare tehnologica din Budapesta.

Statuia a fost realizata mai putin dupa chipul si asemanarea defunctului Steve Jobs ci mai degraba dupa trasaturile zonei.

„Steve Jobs a facut posibila tehnologia tuturor trecand de la desktop-uri pana la ce avem in buzunare” a sustinut Gabor Bojar, fondatorul institutului Graphisoft un centru de cercetare recunoscut pe plan mondial. Acum eu personal incerc sa amuz atat de mult de aceasta situatie insa imi este imposibil sa cred ca in ungaria Apple este cea mai folosita marca de computere si/sau smartphone-uri. Sunt curios cat de mult va atinge acest gest orgoliul unor oameni probabil importanti din acel stat care probabil isi vor face si ei cate o statuie dupa mandatul prezidential sau senatorial.

Ia spuneti ii da Apple in judecata si pe posesorii statuii sau nu? De patronii unei cafenele s-au legat pentru ca logo-ul lor semana cu cel al companiei mai sus numite.

Concluzia celor ce lucreaza in acel complex este probabil „Nu mai are rost sa muncim atata pentru ca nu ne ridica nimeni statuie, podiumul e deja ocupat cu cea a lui Steve Jobs.”

loading...