Sony’s SMP-N200 aduce concurenta pentru Apple TV

, 19 Sep, 11:00

Apple TV nu este unul din device-urile de mare succes ale celebrei companii din Cupertino, insa asta nu inseamna ca nu primeste concurenta din partea altor producatori de hardware. Sony a dezvaluit la inceputul acestei luni Network Media Player-ul SMP-N200, succesorul vechiului Netbox.

Acesta nu numai ca aduce suport pentru continut 3D, streaming online si „noi functii”, insa vine si cu un pret care egaleaza oferta de la Apple: 99 Dolari/Euro. Astfel, cei care cauta o cutiuta care sa primeasca materiale video si audio de la orice computer sau device din casa au acum o alternativa, care functioneaza cu o gama mai mare de produse. Avand in vedere parteneriatul celor de la Sony cu Google, cu siguranta noua cutie va avea un sistem de operare Android, care aduce aplicatiile in prim plan, iar accesul la serviciile Music si Video Unlimited ofera o alternativa la iTunes.

Se pare ca Sony SMP-N200 este pregatit din toate punctele de vedere sa se lupte cu Apple TV, mai ales cand vine vorba de pret, iar competitia va incepe luna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail