Sony Vaio: colectia de primavara

Sony Vaio: colectia de primavara

laptopuri, lansare, Sony, Sony VAIO, VAIO, colectia VAIO, 3D, business

Sony VAIO a pasit in universul 3D. Este principala informatie ce tine capul de afis al colectiei VAIO de primavara, cu care Sony deja ne-a obisnuit de cativa ani incoace. Seria VAIO F este echipata cu un superb ecran Full HD VAIO Display Premium de 16 inci, care, spre  deosebire de ecranele 3D polarizate pasiv, foloseste tehnologia cu cadre secventiale si iluminare LED cu control al backlight-ului. Aceasta solutie asigura un tip de raspuns foarte scurt si unghiuri de vizualizare largi, afisand imagini mai clare si mai luminoase. Imaginile sunt afisate alternativ, in format Full HD (1920 x 1080) 3D, pentru ochiul stang si drept, cu pana la 240 de cadre pe secunda, asigurand fluiditatea imaginii finale. Seria Vaio F este motorizata de un procesor Intel Core i7, are placa video NVIDIA GeForce cu suport DX11 si doua porturi USB 3.0.

laptopuri, lansare, Sony, Sony VAIO, VAIO, colectia VAIO, 3D, business

Primavara vine cu noutati incitante si pentru oamenii de afaceri, pentru care Sony a pregatit seria VAIO S, cu un design plat, elegant, robust si cu o greutatea redusa, carcasa fiind construita din aliaj de magneziu cu un suport ergonomic pentru palma din aluminiu. Dar una dintre cele mai importante inovatii este bateria: VAIO S utilizeaza un concept nou de baterie, care permite prelungirea autonomiei pentru o activitate prelungita, zi şi noapte. Bateria integrata lithiu-polymer asigura o autonomie de pana la 7 ore (in modul Stamina), care poate fi dublată cu ajutorul unei baterii externe ce poate fi incarcata separat, fara a fi conectata la PC. laptopuri, lansare, Sony, Sony VAIO, VAIO, colectia VAIO, 3D, businessIn plus, bateria externa poate fi conectata la PC fara sa fie nevoie de inchiderea sistemului, sporind autonomia pana la 14 ore. Noul Sistem Hibrid Grafic Dinamic optimizeaza in mod inteligent performantele grafice in functie de gradul de solicitare, comutand automat sau manual intre unitatea Intel integrata si unitatea grafica AMD Radeon HD seria 6000.

Portofoliul VAIO din acest sezon mai include 4 serii de notebook-uri multimedia si ultra-portabile: VAIO F13, VAIO EB, VAIO EA cu patru culori (rosu, alb, albastru si verde). In gama ultra-portabila se regaseate seria VAIO Y de 11,6 inci.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Sony VAIO Spring/|height={450px}]

Citește și: