Sony PSN a pierdut informatiile utilizatorilor

Sony PSN a pierdut informatiile utilizatorilor

Sony PlayStation Network, PlayStation Network, PSN, Sony PSNIn caz ca v-ati ascuns in varf de munte in ultimele zile si nu sunteti afectati de caderea seriviciului PlayStation Network sau a mai putin popularului Qriocity, sunteti norocosi, e clar. De ce? Sony vine cu alte actualizari, dar numai la capitolul vesti.

Din cauza actiunilor unor grupuri rau voitoare, stim noi cine, pe langa caderea fara precedent in ceea ce priveste serviciul, Sony a recunoscut ca datele voastre de card, inclusiv data expirarii acestuia, este posibil sa fie obtinute de grupul de hackeri responsabil de nefunctionarea serviciului. Intr-adevar, „este posibil” sunt cuvintele cheie in acea afirmatie, insa probabilitatea este destul de mare, din moment ce Sony a simtit nevoia sa mentioneze aceste informatii pe blogul oficial.

Tot la capitolul elemente negative intra pierderea si a altor informatii personale legate de conturile voastre, pe langa cele extrem de personale legate de card. Asta dupa ce a trecut o perioada cam prea lunga de eroare PSN continua.

Oricum, se spune ca restabilirea unora dintre servicii ar putea fi realizata… intr-o saptamana. Mai aveti rabdare?

Citește și: