Sony CyberShot TX55 – O camera bine echipata

Sony CyberShot TX55 - O camera bine echipata

Camerele compacte au atins un prag tehnologic, care impiedica adaugarea unor senzori de marimi mai mari, din cauza costurilor de productie care trebuie sa ramana in anumite limite. Din aceasta cauza, producatorii de astfel de camere incep sa adauge tot felul de functii noi, pentru a justifica achizitia acestora.

Noul CyberShot TX55 de la Sony se lauda cu fotografii la 16.2 megapixeli, insa atractia sa principala este captura de imagini pe timp de noapte cu foarte putin „zgomot”. Pe langa aceasta, tehnologii precum „By Pixel Super Resolution„, „Sweep Panorama” si „Picture Effects” gasite in camere mai scumpe de la Sony se gasesc si in TX55, iar focalizarea se face in 0.1 secunde. Cei pasionati de captura video se vor bucura sa auda ca noua camera inregistreaza in rezolutia 1080i in format AVCHD.

Se pare ca cei de la Sony nu sunt inca pregatiti sa renunte la formatul Memory Stick Pro Duo, incluzand pe langa lacasul de carduri microSD si un astfel de slot in TX55. Camera va fi lansata in luna septembrie, la pretul recomandat de 350$ in Statele Unite.