Sony confirma PlayStation 4

Sony confirma PlayStation 4

Ca in fiecare generatie de console, a venit momentul in care, iar producatorii acestora incep sa vorbeasca despre urmatoarele lor produse. Consolele deja disponibile au inceput sa isi atinga limitele, iar PC-urile au inceput sa castige teren serios in fata lor la capitolul performanta. Nintendo nu a putut tine secret asa numitul Project Cafe, insa Sony nici nu incearca sa ascunda existena unei noi console PlayStation. Masaru Kato, chief financial officer Sony, a declarat in cadrul unei intalniri cu investitorii ca gigantul japonez lucreaza in prezent la urmatoarea consola „de casa”.

Desi nu exista detalii specifice, sau o data la care aceasta va fi dezvaluita, Sony nu vrea sa repede greselile din trecut si pregateste o consola care nu va fi vanduta la un pret mai mic decat cel de productie. Calculele pentru dezvoltarea acesteia au fost deja facute si probabil va fi mai profitabila decat a fost PlayStation 3. Avand in vedere aceste declaratii, este posibil sa nu primim prea multe informatii despre un PS4 prea curand, planul pentru consola actuala fiind stabilit inca de la inceput pentru zece ani.

Momentan nu trebuie sa ne hazardam, intrucat Xbox 360 si PlayStation 3 inca se vand bine si vor primi in continuare jocuri de calitate. Aceste console mai au cel putin 2-3 ani de stat pe piata, asa ca avem timp sa strangem bani pentru urmatoarea generatie.

Sursa: Electronista

Citește și: