Sony ajuta hackerii de Xperia

, 03 Oct, 13:15

Developerii FreeXperia, care lucreaza de zor sa porteze versiunea neoficiala de Android  numita CyanogenMod 7.1 pe anumite telefoane Sony Ericsson, au primit o mana de ajutor neasteptata. Sony le-a oferit 20 de telefoane din gama Xperia pentru a le usura munca, toate avand preinstalat software pentru debug.

Acest lucru nu va insemna ca telefoanele Xperia vor veni cu suport oficial pentru CyanogenMod. Cei care instaleaza software neoficial pe telefonul propriu vor pierde in continuare garantia, insa macar stim ca Sony nu sunt impotriva acestui lucru. De altfel, nu este prima data cand un producator de telefoane face un astfel de gest. Samsung a facut acelasi lucru cu Galaxy S II, iar HTC a oferit uneltele necesare deblocarii bootloader-ului gratuit pe internet.

Acum ca telefoanele celor de la Sony vor avea suport pentru cel mai popular mod de Android, cu siguranta vanzarile device-urilor vor creste.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail