Sony a lansat noile stick-uri USB Micro Vault Click

, 26 Sep, 11:30

Sony a anuntat lansarea pe piata de noi modele de stick-uri USB. Acestea fac parte din seria Micro Vault Click P, care vin in variante de la 4 la 64 de GB. Desi de obicei atractia principala a unui stick USB este viteza de transfer si capacitatea sa, ei bine, noile stick-uri de la Sony au si un design interesant.

Acestea folosesc sistemul „Click” pentru a ascunde mufa USB cand nu folosim stick-ul, iar un LED lumineaza carcasa exterioara a acestuia cand este in folosinta, sau cand poate fi deconectat in siguranta. Noile unitati de stocare flash de la Sony vin in doua culori, negru sau alb, insa numai editia neagra beneficiaza de toate variantele de capacitate (4, 8, 16,32 si 64 de GB). Varianta alba se gaseste numai pentru cei care au nevoie de a stoca 4, 8 sau 16 GB de date.

Preinstalat pe aceste stick-uri se gasesc si doua aplicatii foarte utile. Rescue face pierderea datelor de pe aceste dispozitive o imposibilitate. Orice fisier sters, poate fi recuperat cu ajutorul acestei aplicatii, iar cu ajutorul x – Pict Story se pot crea prezentari foto folosind pozele stocate pe aceste stick-uri.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail