Skype pica din nou, sa fi facut Microsoft cea mai fericita achizitie?

, 08 Iun, 13:08

Dupa o cadere de retea si probleme cu malware integrat in aplicatia de tip Installer, acum vine momentul unei noi caderi de retea. La cateva saptamani de la o cadere globala a retelei celor de la Skype, situatia se repeta, insa la un nivel mult mai amplu. Daca intial problema s-a sesizat in Anglia, Olanda si chiar si Bulgaria pana sa afecteze si tara noastra, probleme au mai aparut in Spania, Portugalia, Italia, Austria, Japonia, Malaezia, Brazilia, Belarus, Croatia si nu numai.

Motivul? Simplu. A cazut serviciul de comunicatii. De aceasta data, pe langa faptul ca a ocolit un numar extrem de mic de tari, problema a afectat toate platformele, atat sistemele cu OS X cat si Windows 7 blocandu-se la ecranul de conectare. Chiar daca nu a durat decat cateva ore,  Skype va pierde un numar din ce in ce mai mare de adepti ai serviciului daca nu fac nimic pentru a evita astfel de situatii. Intrebarea care ne macina acum este: „a facut Microsoft cea mai fericita achizitie ?”.

Sursa: Skype

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail