Sharp Aquos SH-12C 3D – un alt fel de terminal cu Android

, 21 Iun, 16:56

Chiar cand te astepti ca piata terminalelor mobile sa se plafoneze din cauza unor monstri precum Samsung Galaxy S II [review], apar noii titani cu Android. Sharp Aquos SH-12C 3D, disponibil momentan numai in Japonia, este un terminal plasticos de culoare alba perlata, un pic mai lung, dar mai lat si mai gros decat noul terminal Samsung. Acesta este impins de un procesor SnapDragon Qualcomm MSM8255 single core la 1,4 GHz, extrem de potrivit pentru orice tip de sarcina, include  8 GB spatiu de stocare si 512 MB RAM.

La capitolul conectica, pe langa o conexiune WiFi sau Bluetooth acest nou telefon vine cu GPS, HDMI si ruleaza pe sistemul de operare Android 2.3.3, imbogatit desigur cu o variatie de TouchWiz pentru interfata. In ceea ce priveste display-ul, marea inovatie este tehnologia de afisare al continutului 3D fara ochelari. Luand in considerare ca acesta dispune de o rezolutie de 960 x 540 acesta justifica fara probleme atat pretul ridicat cat si avansul tehnologic, desi viata bateriei are de suferit de pe urma lui. Chiar daca vine cu doua camere foto de 8 MP, in ceea ce priveste generarea de continut, fotografiile 3D sunt la 2 MP iar filmele 3D si 2D au aceeasi rezolutie: 720p.

Sursa: Engadget


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail