Sharp Aquos SH-12C 3D – un alt fel de terminal cu Android

, 21 Iun, 16:56

Chiar cand te astepti ca piata terminalelor mobile sa se plafoneze din cauza unor monstri precum Samsung Galaxy S II [review], apar noii titani cu Android. Sharp Aquos SH-12C 3D, disponibil momentan numai in Japonia, este un terminal plasticos de culoare alba perlata, un pic mai lung, dar mai lat si mai gros decat noul terminal Samsung. Acesta este impins de un procesor SnapDragon Qualcomm MSM8255 single core la 1,4 GHz, extrem de potrivit pentru orice tip de sarcina, include  8 GB spatiu de stocare si 512 MB RAM.

La capitolul conectica, pe langa o conexiune WiFi sau Bluetooth acest nou telefon vine cu GPS, HDMI si ruleaza pe sistemul de operare Android 2.3.3, imbogatit desigur cu o variatie de TouchWiz pentru interfata. In ceea ce priveste display-ul, marea inovatie este tehnologia de afisare al continutului 3D fara ochelari. Luand in considerare ca acesta dispune de o rezolutie de 960 x 540 acesta justifica fara probleme atat pretul ridicat cat si avansul tehnologic, desi viata bateriei are de suferit de pe urma lui. Chiar daca vine cu doua camere foto de 8 MP, in ceea ce priveste generarea de continut, fotografiile 3D sunt la 2 MP iar filmele 3D si 2D au aceeasi rezolutie: 720p.

Sursa: Engadget


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

LG are un telefon 3d pregatit. LG Optimus 3D, care ar trebui sa apara in jurul lui August… LG a inceput sa faca tranzitia la Gingerbread. Pe pagina oficiala de facebook au anuntat ca pe 1 iulie, Gingebread vine pe Optimus One.

Alexandru Rizea

@Shade informatiile tale sunt corecte, iar din pacate daca pe modelul de Sharp descris mai sus nu vom putea pune mana prea curand LG a facut eforturi sa aduca cat de cat rapid produsele noi si in tara noastra. Asteptam cu interes.

Yep. La asta vroiam sa ajung. Ca ei tin cont de tara noastra si ca telefonul din articol e posibil sa nu vada piata romaneasca. Am uitat in comentariul anterior =) . Dar sincer nu ma atrage asa tare tehnologia 3d. si desi detin un Android, 2.2… nu e asa grozavie. Astept Ice Cream Sandwich ( care va combina Gingerbread si Honeycomb ). Si sper mai mult suport din partea companiilor mari catre Android Market, care din pacate duce lipsa de aplicatii/jocuri de calitate. Bine. Asta vine si din diversitatea hardware ale device-urilor pe android, dar totusi, se poate mai mult.

Linia dintre telfoane si t ablete devine din ce in ce mai subtire.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail