Samsung vs. Apple – Episodul N

, 24 Iun, 10:28

Nu stiu daca mai tineti minte ce s-a intamplat in urma cu cateva saptamani… Ideea este ca Samsung a cerut unui tribunal din SUA sa oblige compania Apple sa le faca disponibile viitoarele iPhone 5 si iPad 3 pentru ca avocatii Samsung sa le analizeze. Scopul? Ca viitoare produse Samsung sa nu mai includa elemente din viitoarele produse Apple.

Acum avem concluzia cererii, urmatoarea: “Pentru motivele mentionate mai sus, Tribunalul a decis ca Samsung nu a aratat o cauza suficient de solida pentru a vedea viitoarele produse Apple impreuna cu ambalajul acestora si inserturile din ambalaj. Ca urmare, cererea este refuzata. Chiar si in aceste conditii, tribunalul crede ca Samsung are dreptul la echivalenta in ceea ce priveste obiectele de studiu, in echivalenta cu beneficiile primite de Apple in legatura cu cele mai recente produse Samsung. Daca Samsung ar fi cerut elemente de studiu rezonabile, de-a lungul cererilor de care a beneficiat Apple, tribunalul ar fi aprobat cu siguranta cererea. Din pacate, din cauza faptului ca Samsung nu a cerut nimic de o asemenea natura, tribunalul nu poate aproba. In orice caz, se pare ca Apple e dispusa de buna voie sa puna la dispozitie astfel de elemente, fara un ordin judecatoresc.”

Presupunand ca cei de la Samsung nu au mers pe o pacaleala cand au cerut viitoarele produse iPhone si iPad, putem spune simplu ca politica Apple de mentinere a secretelor “de stat” in ceea ce priveste urmatoarele produse a triumfat din nou.

Samsung Apple, Samsung vs. Apple, Samsung Apple suit

Sursa: Scribd

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail