12 apr. 2011 | 22:12

Samsung lanseaza notebook-ul RC710

ACTUALITATE
Samsung lanseaza notebook-ul RC710

laptopuri, Samsung, Samsung RC 710, lansare, Intel Core i5, GeForce 315M, NVIDIA Optimus, Samsung Power Plus, SRS Premium Sound, PC-Phone Photo Share

Samsung a lansat in Romania un nou notebook, RC710. Noul laptop este dotat cu un ecran LED HD de 17, 3 inci, cu o luminozitate de pana la 300 nit, care produce imagini deosebit de clare si culori incredibil de vii. Laptopul este motorizat de un procesor Intel Core i5 de ultima generatie si este dotat cu tehnologie NVIDIA Optimus, ce aloca in mod dinamic resursele grafice ale placii video GeForce 315M, cu 1 GB de memorie, ceea ce duce la serioase economii de energie. In plus, tehnologia Samsung Power Plus face ca bateriile sa dureze de pana la 3 ori mai mult decat cele obisnuite.

Dotat cu tehnologia SRS Premium Sound, RC710 ofera sunet 3D mai realist si mai natural pentru muzica, filme sau jocuri, precum si bass imbunatatit, dialog ultra clar si control mai bun al definitiei sunetului pentru claritate maxima la frecvente inalte.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Samsung RC 710/]

RC 710 dispune de conectica Bluetooth 3.0, fiind capabil de viteze de transfer de date de 24 Mbps (de 8 ori mai rapid decat Bluetooth 2.1). De asemenea, tehnologia PC-Phone Photo Share de la Samsung permite accesarea Internetului de oriunde, prin captarea semnalului 3G de la un telefon mobil.

Notebook-ul este disponibil la pretul de 4299 RON.