Samsung Galaxy Tab Wi-Fi: adio 3G!

Samsung Galaxy Tab Wi-Fi: adio 3G!

tablete, Samsung, Galaxy Tab Wi-Fi, lansare, WiFi, 3G

Pentru cei care au nevoie de conexiune la Internet doar la birou sau acasa, Samsung a lansat o versiune Wi-Fi pentru Galaxy Tab, care pastreaza specificatiile tabletei originale, mai putin conectivitatea 3G.

Galaxy Tab Wi-Fi pastreaza aspectul predecesorului sau, avand un display cu diagonala 18 cm si rezoluţia de 1024 x 600 pixeli. De asemenea, browserul tabletei foloseste Flash Player v10, permitand utilizatorilor sa acceseze retelele sociale, jocuri online sau sa descarce aplicaţii prin intermediul Android Market.

Dimensiunile tabletei sunt de 190,09 mm X 120,45 mm X 11,98 mm. Galaxy Tab Wi-Fi ruleaza sistemul de operare Android 2.2, pe un procesor ARM Cortex A8 de 1 GHz. Tableta are o memorie de 16 GB, ce poate fi dublata prin atasarea unui card microSD. In plus, bateria de 4 mAh poate reda pana la sapte ore de continut audio-video.

Singura difgerenta fata de Galaxy Tab-ul original este absenta functiei de telefonie mobila. Galaxy Tab Wi-Fi este deja disponibila in magazinele din Romania.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Samsung Galaxy Tab Wi-Fi/|height={450px}]

Citește și: